از اواسط شهریور تا اواخر آذر، فصل حساسیت پاییزه برای کسانیست که آلرژی دارند.

از اواسط شهریور تا اواخر آذر، فصل حساسیت پاییزه برای کسانیست که آلرژی دارند.

_در این بازه  باید از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی و غذاهای سرخ کردنی پرهیز کرد

 _ میوه‌های انرژی‌زا مثل موز و میوه‌های گرم‌تر نظیر انبه و میوه‌های حاوی ویتامین C مانند مرکبات، سیب و خشکبار مانند خرما و نیز عسل  برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می‌شود.

 _استفاده از قرص های ضدحساسیت مانند آپوسیتریزین و اسپری بینی نازوفلو با مشورت پزشک نیز بسیار مناسب است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.